BULANCAK SABİHA RAŞİT ÖZDEMİR İLKOKULU

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin Amaçları doğrultusunda, her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan, paylaşımcı, dinamik ve üretken bir okul olmak.

Misyon: Çocuklarımızı doğal bir ortamda, özgüveni gelişmiş, ne istediğini bilen, teknolojiyi iyi kullanabilen, dürüst,Atatürk ilkelerine bağlı, sosyal insan olarak yetiştirmek.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08:40-14:40
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Okulumuzda öğretmen servisi yoktur. Öğrencilerimiz de kendi imkanlarıyla okula gelmektedir.Sadece özel eğitim sınıfı öğrencilerimiz taşımalı olarak okula gelmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0454)318 00 88

WEB - https://sabiharasitozdemirilkokulu.meb.k12.tr

Adres - İhsaniye Mah. Davut Sok. No36 Bulancak/GİRESUN

Toplantı Salonu :1

Yerleşim Yeri -

Adres - İhsaniye Mah. Davut Sok. No36 Bulancak/GİRESUN

Ulaşım Okulumuzda öğretmen servisi yoktur. Öğrencilerimiz de kendi imkanlarıyla okula gelmektedir.Sadece özel eğitim sınıfı öğrencilerimiz taşımalı olarak okula gelmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir.İl merkezine 15 km uzaklıktadır.